Painting the Past

Na lang zoeken hebben wij een bedrijf gevonden dat verf maakt in de juiste historische kleuren. Painting the Past heeft een verf-lijn die door toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten voor de authentieke en poedermatte uitstraling zorgt, en perfect bij ons behang aansluit. De collectie bevat ruim 100 kleuren die gebaseerd zijn op de krijtverven van vroeger maar tegelijkertijd voldoen aan de eisen van nu: goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar.

Painting the Past verf

De verven van Painting the Past zijn bij ons verkrijgbaar als

Painting the Past verf matcht perfect met ons Art Nouveau behang
De ‘poedertinten’ van Painting the Past matchen perfect met ons Art Nouveau behang

Kleurenkaarten

Painting the Past heeft gecoördineerde kleurenkaarten gemaakt die u kunt bekijken door op een van onderstaande links te klikken.

Painting_the_Past-New_Neutrals&Soft_Loft

 

ConsumentengidsNov2018-banner
In nov 2018 vertelde ik in de Consumentengids over Painting the Past verf

Painting the Past Remover

Een ander fantastisch product van Painting the Past is hun Remover. Wanneer je een oud huis gaat restaureren, loop je tegen allerlei problemen aan. Soms zijn bijvoorbeeld de originele tegels nog wel aanwezig, maar zit er een dikke laag verf over. En waarmee verwijder je die verf dan zonder je oude tegels te beschadigen? Dat is nu heel eenvoudig te doen, met een kwast en een sponsje. Hoe? Dat laten we graag zien.

In dit filmpje is te zien hoe de verf loslaat, zonder enige moeite. We hebben alléén met een kwast wat van de remover aangebracht. Deze gel is biologisch afbreekbaar, pH-neutraal en bovenal niet bijtend. Wij zijn heel blij met dit product. Wilt u het ook proberen? De remover zit in emmers van 1 liter à € 39,95.

Wilt u liever eerst nog wat meer informatie over de remover lezen? Hier kunt u de informatie van de fabrikant downloaden en doorlezen: Fact Sheet Remover.


Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, LambriseringMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies