Aan- en verkoopbemiddeling Art Nouveau / Jugendstil Kunst

Heeft u een mooi Art Nouveau object in uw bezit, en zou u dat graag aan een echte Art Nouveau liefhebber willen verkopen, dan kunnen wij u daar bij helpen. Maison l’Art Nouveau doet namelijk ook aan aan- en verkoopbemiddeling van Art Nouveau / Jugendstil Kunst. Wij hebben een actief blog met wereldwijd tienduizenden volgers en een enorm netwerk op Facebook & Twitter. Hierdoor hebben we een enorm bereik waar we u ook graag van laten profiteren.

Aan- en verkoopbemiddeling Art Nouveau / Jugendstil Kunst

Een mooi voorbeeld van zo’n bemiddeling, eentje waar wij erg trots op zijn, ging over een boek. Niet zomaar een boek; Het ging om Die Bücher der Bibel, een bijzonder boek met tientallen Art Nouveau illustraties van E. M. Lilien. Vanuit België kregen wij het verzoek een koper te zoeken voor de beschadigde bijbel. De verkoper had de middelen niet om het boek te laten restaureren, en wilde het graag aan een liefhebber verkopen die het wèl zou kunnen laten restaureren. Het boek is uiteindelijk in een museum in Israël terechtgekomen. En dat is met recht een resultaat waar we trots op zijn!

Ook als u op zoek bent naar een uniek Art Nouveau object kunnen wij u helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan gaan wij voor u op zoek.

Objecten die momenteel Te Koop Aangeboden worden

De objecten die wij namens onze connecties bij u onder de aandacht willen brengen, vindt u terug op onze Brocante pagina.