Art Nouveau Gordijn- en Meubelstoffen

Institut_Pere_Mata_Manuel_Sánchez_Blázquez _2011
Naast behang spelen ook de stoffen die u toepast bij het inrichten van uw huis een belangrijke rol. Ze zijn moeilijk te vinden, maar ze zijn er wel: Art Nouveau gordijn- en meubelstoffen. Slechts enkele weverijen maken vandaag de dag nog kwaliteitsstoffen met motieven van bijvoorbeeld Charles Rennie Mackintosh, Charles Francis Annesley Voysey, William Morris, Archibald Knox, Josef Hoffmann and René Beauclair. En wij hebben deze weverijen alvast voor u gevonden!

Onze Collectie Art Nouveau Gordijn- en Meubelstoffen

Hieronder slechts enkele voorbeelden van de Art Nouveau stoffen wij zoal kunnen leveren. Wij hebben o.a. bedrukte stoffen en plat geweven stoffen, fluweel, chenilles etc. De ene stof is meer geschikt voor gordijnen, terwijl de andere juist perfect is voor het stofferen van uw meubels. Daarnaast zijn de stoffen vaak ook geschikt als Art Nouveau-wandbespanning. Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maison_Art_Nouveau_meubelstoffen-120

De stoffen hieronder worden alleen op bestelling geweven… 

Vaak zijn van deze Art Nouveau Gordijn- en Meubelstoffen nog veel meer kleuren combinaties beschikbaar. Om de website overzichtelijk te houden, laten we hier per dessin slechts enkele voorbeelden zien. Maison l’Art Nouveau heeft rechtstreeks contact met de weverijen en kan hierdoor alle stoffen leveren.

Wij werken samen met een groot naaiatelier en kunnen u hierdoor ook complete Art Nouveau-gordijnen / Jugendstil-gordijnen aanbieden, al-dan-niet gevoerd. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via info@maisonartnouveau.nl als u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste stof voor uw project.

Art Nouveau gordijn- en meubelstoffen

Aan de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ze zijn wel een goede indicatie. Soms zijn ze onderhevig aan koersschommelingen of inmiddels achterhaald. Als u zeker wilt weten of de prijs klopt, neemt u het beste even contact met mij op via info@maisonartnouveau.nl.

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies