Gipsornamenten en Lijsten

In een Art Nouveau huis horen mooie plafonds met lijsten en rozetten, en met bijpassende hoek-ornamenten. Als u een oud huis koopt zitten ze er soms nog in, die originele gipsornamenten. Waarschijnlijk zijn ze door de jaren heen ‘dichtgeschilderd’, en zitten er wat scheuren in het plafond, maar dát kan een goede restaurator wel weer netjes maken. Neemt u daarvoor gerust contact op met een van de mannen van Vakgroep Restauratie stukadoors.

Restauratie gips ornamenten plafond

Wat doe je echter als alle ornamenten weg zijn? Dan kies je nieuwe gipslijsten en ornamenten uit en creëer je een compleet nieuw plafond. In Art Nouveau stijl natuurlijk! Maison l’Art Nouveau werkt samen met Het Schippertje dat over het grootste assortiment sierlijsten en ornamenten van Nederland en België beschikt.

Gips lijsten en hoekornamenten Art Nouveau

Om een idee te geven van de mogelijkheden laten wij hier enkele ornamenten zien. Ze zijn los te koop, dus u kunt uw ideale plafond helemaal zelf samenstellen.

Gips Lijsten en Ornamenten Art Nouveau

Neemt u vrijblijvend contact met ons op via info@maisonartnouveau.nl als u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale plafond.

Ps. Op mijn blog heb ik de restauratie van ons eigen plafond stap voor stap beschreven. U leest het hier…

Restaureren van een gipsplafond

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies