Art Nouveau Gordijn- en Meubelstoffen

Institut_Pere_Mata_Manuel_Sánchez_Blázquez _2011
Naast behang spelen ook de stoffen die u toepast bij het inrichten van uw huis een belangrijke rol. Ze zijn moeilijk te vinden, maar ze zijn er wel: Art Nouveau gordijn- en meubelstoffen. Slechts enkele weverijen maken vandaag de dag nog kwaliteitsstoffen met motieven van bijvoorbeeld Charles Rennie Mackintosh, Charles Francis Annesley Voysey, William Morris, Archibald Knox, Josef Hoffmann and René Beauclair. En wij hebben deze weverijen alvast voor u gevonden!

Hieronder slechts enkele voorbeelden van wat wij zoal kunnen leveren. Wij hebben o.a. bedrukte stoffen en plat geweven stoffen, fluweel, chenilles etc. En de ene stof is meer geschikt voor gordijnen, terwijl de andere juist perfect is voor het stofferen van uw meubels. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vaak zijn van deze stoffen nog veel meer kleuren combinaties beschikbaar. Om de website overzichtelijk te houden, laten we hier per dessin maar enkele voorbeelden zien. Maison l’Art Nouveau heeft rechtstreeks contact met de weverijen en kan hierdoor alle stoffen leveren. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via info@maisonartnouveau.nl als u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste stof voor uw project.

Art Nouveau gordijn- en meubelstoffen

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies