Art Nouveau Interieur Advies

Art Nouveau Interieur Advies

Toen wij jaren geleden een Art Nouveau huis kochten met de bedoeling alles weer in oude glorie terug te brengen, konden wij niet vermoeden hoe véél werk zo’n complete verbouwing met zich mee zou brengen. Loden leidingen moesten vervangen worden, lekkages verholpen, muren opnieuw gestukt en plafonds gerestaureerd.

Art Nouveau Interieur Advies

Art Nouveau kleurenpaletEn als je dan zo druk met de verbouwing bezig bent, zou je bijna het eindresultaat uit het oog verliezen. Terwijl het juist heel belangrijk is dat je op tijd begint met het plannen van de afwerking en de inrichting. Om kleuren in de verschillende ruimtes op elkaar af te kunnen stemmen; maar vooral omdat het niet meevalt voldoende materiaal te vinden dat bij de stijl van je huis past. Period decorating. Dat is een vak apart.

Ik heb inmiddels 9 jaar lang over kleuren na kunnen denken en naar behang, stoffen en tegeltjes kunnen zoeken. Dus dat werk kan ik ú mooi uit handen nemen. Zoekt u een bepaalde kleur behang? Heb ik al gevonden. Wilt u graag een wollen kleed met een Art Nouveau motief? Ik laat het graag voor u maken.

Postcard wallpaper shopping 1909

Op deze website staat slechts een deel van wat ik kan leveren. Collecties veranderen met regelmaat, en het bijhouden van al die veranderingen zou een dagtaak zijn. Mailt u me ook gerust voor producten die u zoekt als ze hier niet genoemd worden. Zoals bijvoorbeeld lampen, spiegels, hang- en sluitwerk, stopcontacten, kranen en sanitair. Het is er allemaal!

Neem vrijblijvend contact met mij op via info@maisonartnouveau.nl om uw wensen te bespreken. Gegarandeerd dat ik u verder kan helpen!

art nouveau behang rozen art nouveau tegeltableau Art Nouveau Interieur Advies - Art Nouveau behang art_nouveau_vloerkleed

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies