Isolerende Gordijnen

Oude huizen laten, als het om comfort gaat, nogal eens te wensen over. ’s Winters zijn ze niet warm te stoken. En in de zomer wordt het er al snel te warm. Dat zou je kunnen oplossen met dubbel glas. Maar als je in een monument woont, kun je in veel gevallen geen dubbel glas laten zetten, bijvoorbeeld omdat de sponningen niet diep genoeg zijn voor dubbel glas.

hoe isoleer je een raam van een monument

Het komt ook regelmatig vaak voor dat de ramen niet helemaal goed sluiten. En wat doe je dan? Zou het niet fantastisch zijn als u, zónder de ramen te vervangen, en zónder dubbel glas, toch het comfort in huis kon verbeteren?

Moondream

Maison l’Art Nouveau importeert Moondream* thermische voeringstoffen. Deze met metaaldraden geweven stoffen zijn specifiek ontwikkeld om het comfort in uw monument te verhogen. Dankzij de weerkaatsing van 80 tot 90% van de infrarode stralen, reflecteert deze voering in de winter de warmte van de verwarming naar binnen, en in de zomer de warmte van de zon naar buiten.

technische-prestaties-thermische-voering-tot-aan-7-verschil-tot-aan-46-minder-stookkosten

Doordat uw gordijnen als het ware isolerende schermen tegen de kou vormen kunt u tot aan 46% besparen op uw stookkosten. En dat is niet alleen fijn voor uw comfort en voor uw portemonnee; het is ook nog eens héél goed voor ons milieu!

thermische-voeringstof-moondream-voor-gordijnen

Er zijn twee soorten Moondream voeringstof: Eco voor zomer óf winter, en Bi-Cool voor zomer én winter. Omdat het prijsverschil zo klein is, houden wij alleen de Bi-Cool op voorraad. Maar bij grotere orders kunnen wij ook de Eco uitvoering leveren. En wanneer u uw Art Nouveau gordijnen door ons laat maken kunnen wij ze meteen voor u laten voeren met een van de isolerende stoffen van Moondream.

Isolerende Voeringstof Moondream


“Die isolatievoering werkt echt geweldig! Als de gordijnen dicht zijn voel je helemaal niets meer van de kou…” Ans

“Wat een geweldig materiaal! Het verschil qua isolatie is werkelijk waar gigantisch!!! Ik bestel daarom graag nog een paar stukken!” Caroline

Wilt u er deze winter óók warmpjes bij zitten? Neem dan nú contact met ons op via info@maisonartnouveau.nl.


*Moondream is een merk van het bedrijf Brunswick dat is opgericht in 1909. Charles, de huidige directeur, vertegenwoordigt de vierde generatie van de Brunswick familie.

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies