Lambrisering

Lambriseringen kunnen uw interieur een compleet ander aanzicht geven. Wij hebben enkele mogelijkheden voor u op een rij gezet. Hiermee kunt u op relatief eenvoudige wijze een sensationeel resultaat boeken.

Dado panels

Dado panels zijn reliëf panelen die eenvoudig te bevestigen zijn. U kunt ze daarna in elke gewenste kleur verven. Onderstaande dado panels zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

dado_panelen

Tin pressed dado panels zijn ook overschilderbaar. De panelen worden gemaakt van een speciale kwaliteit aluminium platen, en zijn over het algemeen niet gevoelig voor roest. Ze zijn daardoor toepasbaar op verrassende plaatsen in huis.

art_nouveau_lambrisering_badkamer_tin_pressed_dado_panels

Marmeren

Tijdens de Art Nouveau periode was het een vaak voorkomend fenomeen dat de labrisering werd gehout of gemarmerd. Marmeren/houten is een techniek waarbij marmeren of houten panelen op de muur worden geschilderd.

Omdat er nog maar weinig mensen zijn die dit vak beheersen heeft Maison l’Art Nouveau een vakman voor u gezocht. Eentje die zó kan marmeren en houten dat de panelen niet van echt te onderscheiden zijn!

marmer_paneel_005 marmer_paneel_001

hout_paneel_001 hout_paneel_002

Tegels

U kunt natuurlijk jarenlang antiekwinkeltjes afstruinen naar identieke Art Nouveau tegels. Maar gelukkig kunt u tegenwoordig ook gewoon nieuwe Art Nouveau tegels kopen. Wij hebben alvast een aantal mooie panelen voor u uitgezocht.

art_nouveau_tegelpaneel_001 art_nouveau_tegelpaneel_004 art_nouveau_tegelpaneel_002

art_nouveau_tegelpaneel_006 art_nouveau_tegelpaneel_003 art_nouveau_tegelpaneel_005

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande meer informatie wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@maisonartnouveau.nl.

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies