Art Nouveau Interieur Advies

Art Nouveau Interieur Advies

Toen wij enkele jaren geleden een Art Nouveau huis kochten met de bedoeling alles weer in oude glorie terug te brengen, konden wij niet vermoeden hoevéél werk zo’n complete verbouwing met zich mee zou brengen. Loden leidingen moesten vervangen worden, lekkages verholpen, muren opnieuw gestuct, plafonds gerestaureerd enz.

Art Nouveau Interieur Advies

Art Nouveau kleurenpaletEn als je dan zo druk met de verbouwing bezig bent, zou je bijna het eindresultaat uit het oog verliezen. Terwijl het juist heel belangrijk is dat je op tijd begint met het plannen van de afwerking en de inrichting. Om kleuren in de verschillende ruimtes op elkaar af te kunnen stemmen; maar vooral omdat het niet meevalt voldoende materiaal te vinden dat bij de stijl van je huis past. Period decorating. Dat is een vak apart.

Wij hebben inmiddels 5 jaar lang over kleuren na kunnen denken en naar behang, stoffen en tegeltjes kunnen zoeken. Dus dat werk kunnen wij ú mooi uit handen nemen. Zoekt u een bepaalde kleur behang? Wij hebben het al gevonden. Wilt u graag een wollen kleed met een Art Nouveau motief? Wij weten waar dat tapijt te koop is. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Gegarandeerd dat wij u verder kunnen helpen!

art nouveau behang rozen art nouveau tegeltableau Art Nouveau Interieur Advies - Art Nouveau behang art_nouveau_vloerkleed

Art Nouveau BehangArt Nouveau Behangranden, Art Nouveau Stoffen, Isolerende Gordijnen, Art Nouveau Sanitair, Romantisch Kant, De Decoratieschilder, Gipsornamenten en Lijsten, Art Nouveau Tegels, Lambrisering, Painting the PastMucha Glas-in-lood, Mucha Tegel-panelen, Art Nouveau VloerkledenInterieur Advies