Art Nouveau Kalenders

Een van onze belangrijkste doelstellingen is het onder de aandacht brengen van Art Nouveau (kunst & architectuur) bij een breder publiek. Om dit doel te bereiken creëren wij o.a. mooie Art Nouveau kalenders. Geef onze kalenders cadeau, of hang ze op een zichtbare plek in uw huis, en help ons Art Nouveau meer bekend te maken en zo te beschermen voor de toekomst!

Gaudi_Calendar_2020

In juni 2015 en 2018 reisde Olga naar Barcelona voor het Internationale coupDefouet  Congress. Tijdens dit congress heeft zij vele Gaudí monumenten bezocht én natuurlijk gefotografeerd. (Haar reisverslag kunt u lezen door hier op te klikken.)2016 Calendar with Gaudi architecture in Barcelona

Wij verkopen overigens ook een heel leuk boekje over de werken van Gaudí voor maar € 4,75. Meer informatie over het boekje vind je hier.

Dorian_Frank_Calendar_2020

Dorian Frank kocht 25 jaar geleden zijn eerste Art Nouveau object en was meteen, zoals hij het zelf noemt, ‘hooked’. Dorian begon een gepassioneerde zoektocht en speurde een zeer indrukwekkende collectie bij elkaar. De kalender biedt u een kijkje in zijn privé museum! 2016 Calendar Dorian Frank Collection WMF Art Nouveau Jugendstil Silver.

Art_Nouveau_in_Dordrecht_Kalender_2020

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Wat slechts weinig mensen weten is dat er naast heel veel middeleeuwse panden óók Art Nouveau architectuur aanwezig is. Om u een idee te geven van wat er allemaal voor moois in Dordrecht te vinden is, heeft Maison l’Art Nouveau een kalender samengesteld met foto’s van enkele indrukwekkende objecten.2016 Calendar Art Nouveau Architecture in Dordrecht.

NB. Als u op een van de bovenstaande afbeeldingen klikt, kunt u ook de andere foto’s van die kalender bekijken.