Art Nouveau Wandeling in Dordrecht

Art Nouveau wandeling mét gids

Dordrecht staat niet bekend om zijn Art Nouveau architectuur. Er valt echter genoeg Art Nouveau te ontdekken in Holland’s oudste stad, zolang je maar weet waar je moet zoeken, en vooral… waarnáár je zoekt. Daarom biedt Maison l’Art Nouveau nu een Art Nouveau wandeling in Dordrecht aan, onder begeleiding van een ervaren gids.

Vriesestraat 130 tijdens de Art Nouveau wandeling in Dordrecht
Vriesestraat 130, Dordrecht

Educatieve rondwandeling

Tijdens deze rondwandeling leert u meer over het ontstaan van de Art Nouveau architectuur. Daarnaast leert u de kenmerken van de Nederlandse Art Nouveau herkennen zodat u ná deze wandeling in elke willekeurige stad van Nederland zelf op ontdekkingstocht kunt gaan.

Voorstraat 180 tijdens de Art Nouveau wandeling in Dordrecht
Voorstraat 180, Dordrecht

Reserveren

Helaas heb ik door alle Corona-maatregelen al 2 jaar geen wandeling meer kunnen organiseren. Maar u kunt de wandeling wél individueel doen, met een (gratis) App die ik van deze wandeling heb gemaakt. U kunt de hele route thuis op uw computer lezen, en alle foto’s alvast bekijken. Wanneer u daarna met de App op uw telefoon de wandeling loopt, weet u precies waar u op moet letten! Bekijk de App hier: https://izi.travel/nl/fb70-art-nouveau-wandelroute-dordrecht

In het kader van Wereld Art Nouveau Dag hebben we een wandeling gepland op maandag 10 juni 2019 van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn €10,- p.p., voorafgaand aan de wandeling (graag gepast) te voldoen. We verzamelen bij de VVV in het centrum van Dordrecht. Komt u alstublieft een kwartier eerder zodat we op tijd kunnen vertrekken!

U kunt zich aanmelden voor deze wandeling door onderstaand formulier in te vullen. (vergeet na het invullen niet op “verzenden” te drukken!) Er kunnen maximaal 20 personen per groep mee, dus wees er snel bij. Vol = Vol!

    Ik kom met personen (inclusief mijzelf) en betaal voorafgaand aan de wandeling €10,- p.p. met gepast geld.

    Groepen / Verenigingen / Bedrijven 

    Voor groepen (van min. 8 en max. 20 personen) is het ook mogelijk de wandeling op een andere datum te plannen. Neem voor aanvullende informatie vrijblijvend contact op via info@maisonartnouveau.nl.


    Review - Beoordeling Art Nouveau Wandeling Dordrecht2Review - Beoordeling Art Nouveau Wandeling Dordrecht