Chéri art nouveau bed Michelle Pfeiffer gilt mahogany

Art Nouveau Bedden

Op dit moment kunnen we helaas geen bedden leveren

Enkele jaren geleden werd ik getroffen door het prachtige Art Nouveau bed van Michelle Pfeiffer in de film ChériAls ik toch eens zo’n bed zou kunnen vinden…

Nou, ik heb ‘m gevonden hoor! Vanaf nu kunnen we allemaal slapen in het bed van de beeldschone Parijse courtisane Léa de Lonval.

Art Nouveau Bed Chéri

Chéri Art Nouveau bed Michelle Pfeiffer goud mahonie

Het bed uit de film wordt gereproduceerd in meerdere afmetingen en met verschillende afwerkingen. Zo is er naast het model uit de film ook een model met een lager voeteneinde. En naast de ‘gouden’ uitvoering kunt u ook kiezen voor een uitvoering in mahonie, wit, blank hout of zilver. Mocht u dan nog steeds niet hebben gevonden wat u zoekt, neem dan snel contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Chéri Art Nouveau bed Michelle Pfeiffer mahonie Chéri Art Nouveau bed Michelle Pfeiffer blank hout

Chéri Art Nouveau Jugendstil bed Michelle Pfeiffer wit Chéri Art Nouveau bed Michelle Pfeiffer zilver silver

De standaard afmetingen van de bedden zijn 140 x 190, 160 x 200 en 180 x 200. Andere afmetingen zijn altijd bespreekbaar, want de bedden worden op bestelling geproduceerd. Prijzen vanaf € 1199,-. Vraag voor meer informatie vrijblijvend onze brochure op via info@maisonartnouveau.nl.

Headboad Art Nouveau Bed Chéri

Maar stel nou dat u een perfecte boxspring heeft. En dat u daar graag op wilt blijven slapen. U wilt óók graag de betovering van dit Chéri bed in uw slaapkamer, toch? Dan heb ik goed nieuws voor u. U kunt namelijk ook een los headboard (hoofdeinde) bestellen.

Chéri Art Nouveau bed Michelle Pfeiffer goud mahonie hoofdeinde headboard

Art Nouveau Bed Majorelle

En de makers van het Chéri bed maken nóg zo’n fantastisch Art Nouveau bed.  In dit geval gaat het om een bed dat is geïnspireerd op een ontwerp van Louis Majorelle. Héél anders, maar absoluut ook prachtig. Dat wordt moeilijk kiezen!

Mahonie art nouveau bed rotan

Art Nouveau bed Vallin

Recentelijk hebben we een derde bed aan de collectie toe mogen voegen. Dit bed is geïnspireerd op een ontwerp voor een bed door Eugène Vallin. En dit bed kan vanzelfsprekend ook in alle gangbare maten en kleuren worden geleverd.

Eugène Vallin Bed

Alle deze Art Nouveau bedden worden met de hand gemaakt van massief mahonie. Mocht u meer informatie over de bedden wensen te ontvangen, neem dan snel contact met ons op via info@maisonartnouveau.nl. Dan sturen wij u onze brochure met alle afmetingen en prijzen vrijblijvend toe.